Olen siis angorakani. Minut pitää keriä samalla tavalla kuin lampaat. Ihan oikeasti! Kerintään käytetään saksia tai samanlaista konetta, kuin lampailla. Minut pitää keriä 90 päivän välein tai muutun huopapalloksi :) samoin käy jos kastun. Villaverstaan Jonna kerii kanin saksilla 15 minuutissa. https://www.facebook.com/Villaverstas  Aika nopeeta toimintaa! Saa nähdä kuinka Väärässuon Elsan Elinan käy, kun ensimmäisen kerran pitää minut keriä. https://www.facebook.com/vaarassuo/

Suomessa angorakaneja kasvatetaan eettisesti ja ekologisesti. Maailmalla asia on vähän eri. Uudessa kodissanikin nämä jatkuvat sillä Elina käyttää villani Väärässuon Elsan tuotteiden tekemiseen ja olen silti perheen lemmikki. Jos isompana pidän rapsutuksista ja ihmisistä Elinan toimintasuunnitelma jatkuu. Tässä muuten kuva Elinan tekemistä pupuista.

20190410_082552.jpg

Minun on aika lähteä katsomaan millainen paikka tämä Väärässuon Elsa on ja ottaa työni vastaan. Sitä ennen....no olen vähän erinäköinen :) Jonna vielä otti sakset käteen ennen lähtöä ja nyt terveiset täältä, melkein karvaton Elmeri.

Screenshot_20190417-171942.jpg

Screenshot_20190417-171951.jpg